Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden kirro

Bij Kirro staat veiligheid hoog in het vaandel, vooral als het gaat om het verwerken van betalingen. We begrijpen dat het beschermen van uw financiële gegevens van het grootste belang is. Daarom bieden we een scala aan betalingsmogelijkheden die stuk voor stuk voldoen aan strenge veiligheidsnormen en -praktijken.

Onze betalingsmogelijkheden, waaronder Apple Pay, GPay, iDeal, Maestro, Mastercard, PayPal en Shopify Payments, zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun bewezen staat van dienst op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Elke transactie die via ons platform wordt verwerkt, wordt versleuteld met behulp van geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw financiële gegevens veilig blijven tijdens de overdracht.

Bovendien voldoen onze betalingsmogelijkheden aan strikte nalevingsnormen, zoals de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), waardoor de veiligheid van uw betalingsgegevens wordt gewaarborgd en onze systemen worden beschermd tegen potentiële bedreigingen.

We maken ook gebruik van geavanceerde fraudedetectie- en -preventiesystemen om verdachte activiteiten te identificeren en te voorkomen, waardoor het risico op frauduleuze transacties tot een minimum wordt beperkt. Met biometrische authenticatiemogelijkheden, zoals Touch ID of Face ID bij Apple Pay en GPay, kunt u er zeker van zijn dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot hun betalingsgegevens en transacties kunnen autoriseren met unieke biometrische kenmerken.

Bij Kirro is uw veiligheid onze prioriteit. Winkel met vertrouwen, wetende dat uw betalingen veilig en beschermd zijn.

iDeal:

Een populaire betaalmethode in Nederland die klanten in staat stelt om directe online betalingen te doen via hun bankrekening. iDeal wordt veel gebruikt voor e-commerce transacties in Nederland vanwege de veiligheid en het gemak.

Apple Pay:

Een digitale portemonnee-service van Apple waarmee klanten veilig en snel kunnen betalen via hun Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad en Apple Watch, met behulp van biometrische authenticatie (zoals Touch ID of Face ID).

GPay:

Ook bekend als Google Pay, is een digitale portemonnee-service van Google waarmee klanten betalingen kunnen doen via hun Android-apparaten, tablets of via de webbrowser, met ondersteuning voor verschillende betaalmethoden en biometrische authenticatie.

Maestro:

Een wereldwijd betaalnetwerk dat debet- en prepaidkaarten uitgeeft, vaak gekoppeld aan bankrekeningen. Klanten kunnen betalingen doen met Maestro-kaarten bij online en fysieke retailers die het Maestro-logo accepteren.

Mastercard:

Een van de meest erkende en geaccepteerde creditcardnetwerken ter wereld. Klanten kunnen betalingen doen met Mastercard-creditcards bij miljoenen handelaren over de hele wereld, zowel online als offline.

PayPal:

Een toonaangevende online betalingsdienst waarmee klanten veilig geld kunnen verzenden en ontvangen via hun PayPal-rekening, gekoppeld aan hun bankrekening, creditcard of PayPal-saldo. PayPal wordt wereldwijd veel gebruikt voor e-commerce-transacties vanwege de brede acceptatie en het gebruiksgemak.

Shopify Payments:

Een geïntegreerde betalingsgateway die wordt aangeboden door Shopify, waarmee handelaren betalingen kunnen accepteren via creditcards en andere betaalmethoden zonder dat ze een externe betalingsprovider nodig hebben. Shopify Payments is naadloos geïntegreerd met Shopify-webshops en biedt handige functies zoals eenvoudig beheer van betalingen en uitbetalingen.